HomeCreashopContactMijn accountFAQ-Tips

FAQ-Tips van Kreatieva

Hoe kan ik iets zoeken op de website?

Klik in de rechterbovenhoek op het witte vlak naast het vergrootglas. Geeft hier de naam of een deel van de naam in van wat je zoekt. De zoekfunctie doorzoekt nu de hele website op het opgegeven woord. Niets gevonden? Probeer het met een andere logische benaming of een deel ervan. 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen kan als gast of als klant. Om als klant een bestelling te plaatsen maak je best een login aan. Dit hoef je maar 1 keer te doen, daarna kun je gewoon inloggen met je paswoord. Als gast een bestelling plaatsen kan ook, maar vergeet dan niet uw gegevens aan ons door te geven voor het versturen van uw bestelling. Je moet dan ook steeds opnieuw de gegevens doorgeven.

Hoe kan ik via overschrijving betalen?

Nadat de bestelling is ingegeven en u heeft gekozen voor de betaling via overschrijving, ziet u op het scherm een overschrijvingsformulier. Dit kunt u afdrukken via de printerknop boven aan de balk. U ontvangt ook een email op het door opgegeven emailadres met daarop alle gegevens om het bedrag van uw bestelling te betalen.

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

De bestelling vertrekt vanuit ons magazijn zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Wat als iets niet meer voorradig is?

Indien een artikel uitzonderlijk niet direct geleverd kan worden, krijgt u hiervan schriftelijk bericht. U heeft dan de keuze te wachten tot het artikel uitgeleverd kan worden of u een ander artikel kiezen. Indien u door omstandigheden (het is bv een cadeautje) niet kunt wachten op de levering en u wenst geen ander artikel te kiezen betaald Kreatieva u het bedrag terug. 

Kan ik de bestelling afhalen?

De bestelling kan afgehaald worden nadat u van ons de bevestiging heeft ontvangen dat uw goederen klaar staan. Ze zijn dan netjes voor u verpakt zodat u ze direct kunt meenemen. Wij leveren nl. niet vanuit een winkel, maar rechtstreeks uit ons magazijn.

Wat betekent het nummer achter de prijs /1?

Dit betekent dat het om een uniek artikel gaat. Er is er maar 1 van gemaakt (one of a kind). Het gaat dan ook altijd om handwerk.

Wat kan ik doen met een Ka-Jinker pistool?

Een Ka-Jinker pistool kun je gebruiken met de Ka-Jinker links en Jems. De Jems worden met de links vastgeklikt op verschillende materialen zoals leer, stof, vilt, papier, karton, kunststof (teenslippers bijvoorbeeld). Het principe is eenvoudig: iedereen kent wel de prijskaartjes die in kledinglabels vastzitten met een plastic pennetje, ook sokken worden vaak op deze manier bijeen gehouden. De Ka-Jinker is zo'n zelfde systeem, maar dan in mooie kleurtjes (met korte pennetjes) om allerlei materialen mee te versieren. Voor een voorbeeldfilmpje verwijzen wij u graag naar www.ka-jinker.com. 

Ik wil gaan breien en heb nodig?....

Je wilt al lang die mooie sjaal of die toffe trui breien, maar je hebt niets in huis om ermee te starten? Geen probleem. Om iets moois te breien heb je niet zo heel veel nodig. Het belangrijkste is een paar goede breinaalden en de bijpassende breiwol. De naalddikte die nodig is voor bepaalde wolsoorten staat vermeld op de verpakking. Een centimeter om je werkstuk regelmatig na te meten. Een stopnaald om de draden in te stoppen en eventueel het geheel in elkaar te naaien en last but not least en mooi patroon

Home Creashop Contact Mijn account FAQ-Tips

Algemene voorwaarden - Privacybeleid
Webshop software: EasyWebshop.be